Afdrukken
PDF
feb
11

Napoleon op stoom


Voorkant napoleon_kaart Nog 10 weken en dan vertrekt de Napoleon-karavaan naar Wit-Rusland. De reis van 5 weken van Wit-Rusland naar Parijs belooft een indrukwekkende, maar ook zware reis te worden. Het enthousiasme onder de de deelnemers is niettemin erg groot. Wist u dat u ook kunt bijdragen?

Op zaterdagochtend komen de initiatiefnemers van het project 'Napoleon voor Gichon' bij elkaar om de voortgang van het project te bespreken. Aangeschoven zijn studenten journalistiek van Windesheim en Saxion die mee zullen reizen om (dagelijks) verslag uit te brengen van de avonturen tijdens de vijfweekse reis. Onderwerpen als de kanaalrace van 18 maart, voortgang in de bouw van trailer en planning van de reis passeren de vergadertafel.

Voor het project 'Napoleon voor Gichon' zijn machtingskaartjes gedrukt. Met deze kaartjes kunt ook u het project sponsoren. Bent u geinteresseerd in het sponsoren van het project of wilt u in omgeving sponsoren werven? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Napoleon overleg_febr

Crew Menu

Contact

Stichting Napoleon 1812 
KvK nr. 52390462
Bankrek. 65.48.17.839
Mail: info@napoleon.gichon.nl

Secretariaat:
Leemhuisweg 8
7665 TA Albergen