Afdrukken
PDF
mrt
18

Kanalentocht een groot succes!


Start 02 De Twentse Rijtuig- en Arreslee vereniging de Koets'n Keerls hebben afgelopen zondag, 18 maart, de kanalentocht georganiseerd. Een tocht over diverse afstanden van 5 tot 40 km. Deze kon afgelegd worden per fiets step, of wandelend. De kanalentocht is een sponsortocht waarmee geld is ingezameld voor Stichting Gichon.

Helaas wegens konden er geen paarden starten vanwege het besmettingsgevaar van het Rhinovirus. Maar dat mocht de sfeer niet bederven. Restaurant Fraans Marie in Albergen was ingericht als startplaats. Door hen werd koffie met echte twentse krenteweaar ggen beschikbaar gesteld. Bovendien was er begeleiding met harmonicamuziek.

Muziek IMG 5051

Om 10.30 uur gaf Marga Bult na een korte toespraak de aftrap aan de deelnemers voor deze tocht. De meeste deelnemers gingen de tocht langs het kanaal wandelend doen, sommigen op de fiets en enkelen maakten gebruik van de step die beschikbaar weden gesteld door AB adventures. Onderweg kon er bij de Gichonkraam koffie en een stroopwafel genuttigd worden.

Start 01 Start 02

De deelnemers sponsorden op zeer verschillende manieren. Zo waren er een aantal kinderen die bij buren en familieleden geld hadden ingezameld. Anderen doneerden ter plekke om aan de tocht deel te kunnen nemen.

Stroopwafelkraam 02 Cheque

Aan het eind van de middag kon er een cheque van 2650 euro overhandigd worden aan onze voorzitter, Erik Jager. Een prachtig initiatief die past bij de enorme uitdaging die deze vereniging in april en mei aangaat met de napoleonroute

Meer informatie en foto's zijn beschikbaar op www.dekoetsnkeerls.nl.

Hoofdsponsoren

logo MB_Interieurs

Infestos RGB

AutoHaarhuis

agritrader

Jager Assurantien

riwald

technologytwente

jabe

Contact

Stichting Napoleon 1812 
KvK nr. 52390462
Bankrek. 65.48.17.839
Mail: info@napoleon.gichon.nl

Secretariaat:
Leemhuisweg 8
7665 TA Albergen